Livrare și modalități de plată

Livrarea la domiciliu

SC FERMA PUI PUI SRL va efectua livrarea Bunurilor și Serviciilor doar în București, toate sectoarele, și Ilfov: Voluntari, Chiajna, Dudu, Rosu, Otopeni, Tunari, Stefanestii De Jos, Corbeanca, Mogosoaia, Buftea, Buciumeni, Tamasi, Odaile, Dragomiresti-Deal , Dragomiresti-Vale.Taxa de livrare este de 20. Livrarea se realizeaza de catre echipa Pui, Pui!, doar in zilele lucrătoare. Toate comenzile se livreaza la adresa comunicata in comanda.

Procesarea comenzilor

Comenzile sunt procesate de catre SC FERMA PUI PUI SRL și pot fi validate înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică a clienților.

Termen de livrare

Pentru toate comenzile plasate, livrarea se va face în începând cu 1 Septembrie.La livrare este necesară semnătura de primire după verificarea conținutului pachetului în prezența echipei de Livrare Pui, Pui!. Orice reclamație ulterioară în legătură cu lipsa unor produse din pachetul primit nu poate fi acceptată de către SC FERMA PUI PUI SRL.În perioada sărbătorilor şi zilelor de sărbătoare legală durata maximă de livrare a comenziilor poate crește.

Livrare nereușită

În cazul în care au fost făcute două încercări de livrare la adresa specificată de către cumpărător, iar acesta nu a putut fi găsit pentru înmânarea coletului, se poate face a treia încercare de livrare contra-cost (costul turului ce va fi suportat de către client contra sumei de 20 lei).După trei încercări de livrare nereuşite ale aceluiaşi colet, efectuate de către echipa Pui, Pui!, comanda dvs. va fi considerată anulată, contravaloarea coletului va va fi returnata in contul bancar din care ati facut plata, iar contul de client sters, fără posibilitatea lansării unor noi comenzi.

MODALITATE DE PLATĂ

Online prin card bancar –
 este o metoda de plata simpla, rapida si sigura. Puteti achita produsele cumparate de pe www.puipui.ro in deplina siguranta. Pentru a asigura securitatea tranzactiilor utilizam platforma de plata EuPlatesc.ro, ce foloseste sistemul de securitate 3D Secure. www.puipui.ro nu stocheaza datele dvs de card, aceasta tranzactie este facuta exclusiv prin intermediul procesatorului EuroPayment Services SRL.

Date firmă:
SC FERMA PUI PUI SRL
CUI: RO49481071
Reg. com.: J40/1580/2024
Adresa: Piata Garii de Nord 2, Sector 1, Bucuresti